Bijna naar huis - Reisverslag uit Ubud, Indonesië van Roselda Cann - WaarBenJij.nu Bijna naar huis - Reisverslag uit Ubud, Indonesië van Roselda Cann - WaarBenJij.nu

Bijna naar huis

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Roselda

25 Februari 2010 | Indonesië, Ubud

Hallo allemaal, vandaag onze laatste reisverslag vanuit Ubud. Vandaag was het weer een prachtige dag. We zijn om 9u gaan ontbijten. Met z'n drieen waren we er. De andere gasten waren al uitgevlogen. Om 11u heb ik mezelf lekker laten verwennen met een Balinese massage en scrub. Leo was al bang dat mijn bruine tint eraf gepoetst zou worden, maar dat is niet gebeurd. Ik heb een lekker kleurtje gekregen en Leo heeft ook zijn bekende bruine kleur opgedaan.
Eind van deze middag zijn we naar Ubud gegaan, hebben onze vluchten bevestigd en een paar mooie plaatsen uitgezocht. Morgen hoeven we onze koffers dus alleen af te geven.
We kijken nu al terug op een heerlijke vakantie. We hebben, denken we, genoeg vitamientjes opgedaan om de koude die nu nog in Nederland heerst te verslaan. De koffers zijn gepakt, daarbij hebben we de zon ook een plaatsje gegeven. We hopen dat het de zware reis doorstaat en in Nederland gaat schijnen. Baterijen bij de hand :)
Wij danken jullie voor jullie reacties, erg leuk om die te lezen. We hebben trouwe lezers hebben we gemerkt.

Anita heeft de afgelopen weken oor ma van Cann gezorgd. Ma heeft naast een Tia ook een herseninfarct gehad en het ziet er niet goed uit. We hebben nog overwogen om eerder naar huis te komen. We hebben dat niet gedaan omdat het maar 1 dag scheelde. Voor Leo beter dat we rustig zonder stress reizen. Morgen vertrekken we dus om 16u naar Honkong en vliegen na een tussenstop van 4 u (00.30u) naar Amasterdam. Daar komen we zaterdagochtend om 06.30u (ned.tijd) aan. Onze lieve buurtjes Obbe en Imy halen ons op. Wij sturen jullie nog 1 keer een verslag na thuiskomst.
Lieve lezers... tot gauw in Nederland.

• 25 Februari 2010 - 12:50

Jacques En Wil:

Nog een mooie dag gewenst en een goede en behouden thuiskomst!

Jacques en Wil.

• 25 Februari 2010 - 14:19

Astrid:

Hoi Leo en Roselda,

Wat is het snel gegaan he.
    Maar met een koffer vol mooie herinneringen naar huis. Een goede terugreis en tot gauw.

Bert en Astrid

• 25 Februari 2010 - 16:35

Joke:

Goede reis terug en veel sterkte met moeders

• 25 Februari 2010 - 17:43

Henk En Marianne:

Hoi Roselda en Leo,
    Het zit er weer op en nu weer terug naar ons koude kikkerlandje.
    Een hele goed reis gewenst en veel sterkte met de moeder van Leo.

Groetjes.
    Henk en Marianne

• 27 Februari 2010 - 09:47

Fam. Worp:

Fijn, dat jullie weer terug zijn na een fantastische vakantie.
    Veel sterkte met de moeder van Leo

Henk en Marjan